Aktivni oddih

Raziščite široko ponudbo športnih aktivnosti

Popestrite si oddih z najrazličnejšimi aktivnostmi iz naše ponudbe. S kolesom se podajte na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po aktivnem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo.

Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, vam nudimo tudi uvodni tečaj. Za vso opremo vključno z gorskimi in električnimi kolesi poskrbimo mi.

Vaši najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznolika otroška igrala na prostem.

Za večje skupine ponujamo tudi možnost cateringa, kjer vam bo jedi po vaši izbiri pripravil naš vešč kuhar.

ZA LJUBITELJE VINA

Hiša vina Doppler se nahaja na 380 metrih nadmorske višine in 9-ih hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Na eni strani obdani s šentiljskimi griči in na drugi s pesniško dolino boste že ob prihodu začutili bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi. Bogastvo vina, njegove arome in okusa se razvija v eni najbolj sodobnih vinskih kleti v Evropi, ki se razprostira na 600 kvadratnih metrih.

Bar je odprt vsak petek, soboto in nedeljo. Za individualne oglede se je treba predhodno najaviti.

Do kleti je le slabih 5 minut vožnje z avtomobilom ali 20 minut s kolesom.

KOLESARSTVO & POHODNIŠTVO

Maribor z okolico ponuja veliko izbiro kolesarskih poti, od enostavnih do zahtevnih, od ravninskih do gorskih, od tistih za spust do tistih navkreber, od športnih do družinskih … za vsakogar nekaj!

Če ste svoja kolesa raje pustili doma, vendar bi se kljub temu radi popeljali po štajerskih kolesarskih poteh, vam nudimo izposojo vrhunskih klasičnih ali električnih koles.

MARIBOR & OKOLICA

Izjemna vinska tradicija, bogata kulinarika, vesele in sproščene prireditve v mestu, športne aktivnosti in tekmovanja na Pohorju, eko turizem na podeželju so razlogi, da morate obiskati štajersko prestolnico in drugo največje mesto v Sloveniji. V osrednjem delu starega mestnega jedra na Lentu boste uzrli najstarejšo trto na svetu.

Prestolnica Štajerske ponuja s svojo neverjetno raznolikostjo doživetja, pustolovščine in priložnosti za oddih ljubiteljem vina in kulinarike, športa in rekreacije, kulture, narave, turizma na podeželju in še posebej eko turizma.

  • Izposoja koles

    Če si želite izposoditi kolesa nam pišite e-mail kdaj in koliko koles bi si radi izposodili. Kolesa boste prejeli ob prihodu oziroma po dogovoru. Z veseljem vam bomo odgovorili tudi na morebitna vprašanja.

  • Vodeni ogledi vinske kleti

    Hiša vina Doppler ima svoja vrata odprta vsak petek, soboto in nedeljo, kjer jih lahko obiščete v novem baru in teraso s panoramskim razgledom. Za individualne oglede in degustacije zunaj delovnega časa, lahko pišete na mihaela@doppler.si in poveste svoje želje ter število ljudi.