Počitniške hiše

v objemu narave

Le korak stran iz mestnega vrveža, med goricami, stojijo štiri počitniške hiške. Obdane z gozdom, ribnikom in travnikom čakajo, da vas prevzamejo. Vonj po lesu in zračnost prostorov, bosta vam in vašim najbližjim pričarala udobje, ki se bo z odhodom spremenilo v nostalgijo.

Dopolnite doživetje z aktivnostmi, ki vam jih nudimo brezplačno ob rezervaciji.

REZERVIRAJ

Izkoristite 5% popust pri rezervaciji 3 ali več noči

in 8% popust nad 7 ali več noči!

Ob iskanju nastanitve na Štajerskem v okolici Maribora so naše počitniške hišice na travniku med vinogradom in ribnikom ta pravi naslov. Je kraj za ljubitelje naravnega kmečkega okolja ki s pripadajočimi športnimi objekti ponuja možnost tudi preživljanja aktivnih počitnic za vse, ki si zaslužite oddih od vsakodnevnih obveznosti in stresa mestnega vrveža.

Luksuzne počitniške hišice vas bodo navdušile z moderno arhitekturo, ki se s svojo sonaravno zunanjostjo z obilico lesa, zelenimi strehami in stenami v največji možni meri utaplja v okoliško naravo. Simbiozo med notranjostjo in okoliškim travnikom, vinogradom in ribnikom zagotavljajo velike panoramske zasteklitve na dveh straneh hiške, na stenah pa fotografije slovenske pokrajine priznanega fotografa Janeza Konečnika. Tako naše goste prebujajo prvi sončni žarki, na privatni terasi pa v poletnih večerih potešijo željo po sončni kopeli, lakoto in žejo pa si potešijo v senci ozelenjene pergole.

Twin

Luksuzna počitniška hišica na površini 25 m2 nudi dvema gostoma vrhunsko notranjo opremo. Udobno in sproščeno bivanje nudi moderna notranja oprema, toplino pa dajejo elementi iz naravnega lesa tu in tam v prostoru. Polno opremljena kuhinja izpolni vse želje prav tako kot zakonska postelja velikosti 180/200 cm, zelo prostoren tuš. Za kratkotrajno bivanje ali pa za otroke sta pod zakonsko posteljo  2 dodatni izvlečni ležišči velikosti 90/200 cm. Gostom je na razpolago klimatska naprava za ogrevanje v zimskem in hlajenje v toplem letnem obdobju. Dve osebi ali družina z dvema otrokoma ali mladostnikoma tako dopustujejo in doživijo lepote Štajerske v okoliških goricah, na Pohorju, v Dravski dolini ali širše. Počitniška hiška vas bo presenetila še nekaterimi poudarki;  ločen prostor z WC školjko s pridihom rimskih časov, kabelska TV z internetom (Netflix, YouTube, EON, …),  brezplačni WiFi, v kuhinji pa koriščenja TCHIBO Cremisimo kavnega in čajnega bifeja za odličen začetek dneva.

 • Primerno za 2 osebi (+2 dodatna ležišča) – 25m²
 • Postelja 180×200 cm (Dodatna ležišča 90×200 cm)
 • 1 kopalnica in WC
 • 1 dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilno mizo za do 4 osebe.
 • Kuhinja ima štedilnik, mikrovalovno pečico, hladilnik z zamrzovalnikom in dvodelno korito za pomivanje posode
 • Avtomat za pripravo kave ali čaja (kapsule vključene)
 • Klima in gretje
 • Lesena terasa z mizo in stoli
 • TV z internetom (Netflix, YouTube, EON…)
 • Brezplačen WiFi
Pošlji povpraševanje
Brook

Luksuzna počitniška hišica na površini 41 m2 nudi štirim gostom vrhunsko notranjo opremo. Udobno in sproščeno bivanje nudi moderna notranja oprema, toplino pa dajejo elementi iz naravnega lesa tu in tam v prostoru. Velika polno opremljena kuhinja izpolni vse želje prav tako kot spalnica z zakonsko posteljo velikosti 180/200 cm in lastnim prostornim tušem in umivalnikom, spalnico z dvema ločenima posteljama velikosti 9o/200 cm ter kopalnico s tušem, umivalnikom in WC školjko.. Za kratkotrajno bivanje ali pa za dva otroka oz. mladostnika večjih družin je v dnevnem prostoru na razpolago raztegljiva sedežna garnitura, ki se raztegne v ležišče 140/200 cm. Gostom je na razpolago klimatska naprava za ogrevanje v zimskem in hlajenje v toplem letnem obdobju. Štiri osebe ali večja družina s štirimi otroci ali mladostniki tako dopustujejo in doživijo lepote Štajerske v okoliških goricah, na Pohorju, v Dravski dolini ali širše. Počitniška hiška vas bo presenetila še nekaterimi poudarki;  kotiček z WC školjko s pridihom rimskih časov, kabelska TV z internetom (Netflix, YouTube, EON, …),  brezplačni WiFi, v kuhinji pa koriščenja kavnega TCHIBO Cremisimo in čajnega bifeja za odličen začetek dneva.

 • Primerno za 4 osebe (+2 dodatna ležišča) – 41m²
 • 2 spalnici:
  • 1 zakonska postelja (180×200 cm) z lastnim tušem in umivalnikom
  • 2 enojni postelji (90×200 cm)
 • 1 kopalnica in WC
 • 1 dnevni prostor z veliko kuhinjo in jedilno mizo za do 6 oseb. Sedežna garnitura se lahko raztegne v 140×200 cm dodatno ležišče za 2 osebi
 • Kuhinja ima štedilnik, pečico, napo, mikrovalovno pečico, velik hladilnik z zamrzovalnikom in dvodelno korito za pomivanje posode
 • Avtomat za pripravo kave ali čaja (kapsule vključene)
 • Klima in gretje
 • Lesena terasa z mizo in stoli
 • TV z internetom (Netflix, YouTube, EON…)
 • Brezplačen WiFi
Pošlji povpraševanje
 • Cenik

  • Z moderno arhitekturo zasnovane luksuzne počitniške mobilne hišice na travniku med vinogradom in ribnikom ter zeleno streho, zelenimi stenami in zaraščeno pergolo zagotavljajo čim višjo skladnost z naravo. Simbiozo med notranjostjo in okoliškim travnikom, vinogradom in ribnikom zagotavljajo velike panoramske zasteklitve na več straneh hiške. Lahko si oddahnete od vsakodnevnega vrveža v mestu, obilica možnih aktivnosti pa vam nudi priložnost storiti kaj za svoje zdravje. Če tudi vi želite preživeti svoj dopust v eni od naših hišic se veselimo vašega povpraševanja preko telefona, e-pošte ali pa kontaktnega obrazca.
  • Vse dni v letu lahko do 6 oseb v posamezni ekskluzivni hiški doživi okoliško naravo. Ne smete biti presenečeni, če se bodo zgodaj zjutraj srne pasle pred vašim oknom. Cene se nanašajo za zasedenost s štirimi (za Brook hiške) ali dvema (za Twin hiške) osebama na dan. Za nadaljnje osebe v hiški si dovoljujemo zaračunati manjše doplačilo, prav tako pa priznavamo manjše znižanje dnevne cene, če je oseb v hiški manj.
  • Cene za vaš dopust oz. bivanje v naših Naturasort hiškah se razlikujejo odvisno od sezone. V ceni so zraven koriščenja kavnega TCHIBO Cremisimo in čajnega bifeja zajeti tudi spremljajoči stroški kot poraba vode in elektrike, klimatska naprava, brezplačen WiFi, kabelska televizija z internetom (Netflix, YouTube, EON …) in posteljnina (zamenjamo vam jo vsakih 7 dni) in brisače (zamenjamo vam jih vsakih 3-4 dni) ter končno čiščenje. Vsakemu paru gostov pripada en termin aktivnosti na dan, ki jih nudimo v sklopu športnega centra. Te so tenis, namizni tenis, squash, športni ribolov in savna (do 4 osebe) s polovičnim doplačilom redne cene v višini 17 €. Tudi parkiranje vašega jeklenega konjička je zajeto v ceni bivanja. Le dopustovati morate še sami v eni od naših Naturasort ekskluzivnih hišk.

   

  • Brook (4 osebe)

   144€

   (1.4. – 30.9)

   116€

   (1.10. – 31.3.)

   Twin (2 osebi) 92€

   (1.4. – 30.9)

   71€

   (1.10. – 31.3.)

   Cene so informativne. V ceni ni zajeta turistična taksa 1,15 € na odraslo osebo in noč oz. 0,58 € na mladostnika (7-18 let).

  • Vljudno vas prosimo, da upoštevate določila hišnega reda, ki vam je na razpolago v vsaki naši hiški. Na vašo zahtevo vam ga z veseljem posredujemo s pomočjo e-pošte.
 • Aktivnosti

  Vsakemu gostu pripada en termin aktivnosti na dan, ki jih nudimo v sklopu športnega centra. Te so tenis, namizni tenis, squash, športni ribolov in savna*.

  Uporaba košarkaškega koša, nogometnega in odbojkarskega igrišča je brezplačna cel dan.

  * Za savno se zaračuna doplačilo v višini 17€ (redna cena 34€). Doplačilo je na termin (ne na osebo), ki ga lahko koristijo 1-4 osebe.

 • Prihod ponoči

  V primeru, da prispete v nočnih urah, boste za vstop v hišo uporabili PIN kodo, ki jo prejmete ob rezervaciji. Prosimo vas, da se naslednji dan prijavite na recepciji, ki je pri glavnem vhodu v športni center.

  V hiši vas bo čakal tudi ključ, ki ga lahko kasneje uporabljate za zaklepanje. Ob odhodu pa ga pustite na enakem mestu in za seboj zaprete vrata.

 • Dnevni počitek

  Med 9.00 in 19.00 je možen najem hiške za dnevni počitek. Hiške se nahajajo na diskretni lokaciji le 8 minut iz centra Maribora.

  Za rezervacijo in cene nas lahko pokličete ali nam pišete email.