Aktivni oddih

Raziščite široko ponudbo športnih aktivnosti

Popestrite si oddih z najrazličnejšimi aktivnostmi iz naše ponudbe. S kolesom se podajte na odkrivanje goric in njihovih vinogradniških čarov in po aktivnem dnevu telo umirite v finski savni s hladno kopeljo.

Ob toplih dnevih odigrajte partijo tenisa na prostem, ob hladnejših večerih se utrudite v dvorani za skvoš. Če sta vam igri še neznani, vam nudimo tudi uvodni tečaj. Za vso opremo lahko poskrbimo mi.

Vaši najmlajši se lahko med tem podijo po nogometnem ali odbojkarskem igrišču, tekmujejo v metanju žoge na koš ali preizkusijo raznolika otroška igrala na prostem.

Za večje skupine ponujamo tudi možnost cateringa, kjer vam bo jedi po vaši izbiri pripravil naš vešč kuhar.

Mi nudimo
009-tennis009-tennis

TENIS

Dve zunanji
tenis igrišči

007-squash-ball007-squash-ball

SQUASH

Dve squash igrišči

008-ping-pong008-ping-pong

Namizni tenis

Dve mizi za
namizni tenis

005-sauna005-sauna

Savna

Finska savna
s hladno kopeljo
za 4 osebe

001-volleyball001-volleyball

Odbojka

Odbojkarsko
igrišče na travi

003-hook003-hook

Ribolov

Športni ribolov

006-football006-football

Nogomet

Mali nogomet
na travi

V bljižini

ZA LJUBITELJE VINA

Hiša vina Doppler se nahaja na 380 metrih nadmorske višine in 9-ih hektarjih, kjer se vam bo ob prihodu na vrh dodobra odprlo srce. Na eni strani obdani s šentiljskimi griči in na drugi s pesniško dolino boste že ob prihodu začutili bogastvo zgodovine in tradicijo družinskih vezi. Bogastvo vina, njegove arome in okusa se razvija v eni najbolj sodobnih vinskih kleti v Evropi, ki se razprostira na 600 kvadratnih metrih.

Bar je odprt vsak petek, soboto in nedeljo. Za individualne oglede se je treba predhodno najaviti.

Do kleti je le slabih 5 minut vožnje z avtomobilom ali 20 minut s kolesom.

KOLESARSTVO & POHODNIŠTVO

Maribor z okolico ponuja veliko izbiro kolesarskih poti, od enostavnih do zahtevnih, od ravninskih do gorskih, od tistih za spust do tistih navkreber, od športnih do družinskih … za vsakogar nekaj!

Če ste svoja kolesa raje pustili doma, vendar bi se kljub temu radi popeljali po štajerskih kolesarskih poteh, si lahko izposodite vrhunska klasična ali električna kolesa pri: CENTER MOBILNOSTIBIKE CENTERKULeBIKE

MARIBOR & OKOLICA

Izjemna vinska tradicija, bogata kulinarika, vesele in sproščene prireditve v mestu, športne aktivnosti in tekmovanja na Pohorju, eko turizem na podeželju so razlogi, da morate obiskati štajersko prestolnico in drugo največje mesto v Sloveniji. V osrednjem delu starega mestnega jedra na Lentu boste uzrli najstarejšo trto na svetu.

Prestolnica Štajerske ponuja s svojo neverjetno raznolikostjo doživetja, pustolovščine in priložnosti za oddih ljubiteljem vina in kulinarike, športa in rekreacije, kulture, narave, turizma na podeželju in še posebej eko turizma.